Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2017 21:22 - Нещо изключително се случва в света и повечето хора въобще не го забелязват
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1061 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Нещо изключително се случва в света и повечето хора въобще не го забелязват ANONYMOUS BULGARIA / 2 седмици ago

Въпреки, че в България всичко се случва с доста голямо закъснение. Поради обясними причини. И това как се възприема повечето от поднасяното. Хорските усилия довеждат до създаването на нещо прекрасно. Ако все пак сте го забелязали, това означава, че сте човек с много по-дълбоко мислене отколкото повечето.

image

Късайки веригите на стандартните процедури на обществото ще ви позволи да видите света от различна гледна точка. Светът се променя по много начини и поради няколко причини. Тези промени водят до нещо невероятно и някои хора вече нямат търпение да видят как ще се развие всичко.

Няма човек, който да е реално мислещ служител в системата и да му харесва работния модел, и все повече хора започват да искат да излязат от него. Много вече са достигнали границата, от която се нуждаем всички. Предприемачеството в момента започва да се превръща в основна цел за хиляди хора по света, които вдъхват живот на идеите си. Все повече хора използват интернет като средство за обединяване на хората.

Започнали са усилени действия към създаването на по-добър живот за всички и все повече хора започват да се включват в изграждането на един различен нов свят. След толкова много години на справяния с масовия контрол, интернет вече работи по начин, който докарва истинската информация към публиката. Малките хора вече не са безмълвни в днешно време, и въпреки, че някои работят против това, всички можем да достигнем до правилната употреба на много по-силен глас, който да бъде чут от все повече хора дори на далечни места.

Отваряме си очите за лошите неща, които насилствено са ни тъпкани в главите (и хранопроводите) чрез всичките структури на властта: правителства, банки, корпорации, неправителствени организации, медии и т.н. Получаваме истинска информация вместо просто това, което искат да чуваме. Много хора са започнали да действат за създаването на малки земеделски ферми, които произвеждат биологични култури в малките си градини. Това е нещо, което може да промени цялата концепция за „свързването на двата края“ в съвременната икономика, не само в България.

Дори успяхме да си дадем сметка за това, колко са разрушени образователните методи за децата ни. Въпреки това има честни учители, които се опитват да пробият тази желязна стена. Има голям брой хора по света, които вече не само работят за преосмислянето на учебните методи, за да не се възпроизвежда създаването на системни последователи, но и се прилагат в действие.

Много хора действат в посока за падането на преувеличеното консуматорство, и това е нещо, което е в основните цели на будните хора от известно време вече.

Всички, по целия свят, бяхме манипулирани от много дълго време, измамени да консумираме, колкото се може повече с надеждата, че животите ни ще се подобрят, но от това не излиза нищо хубаво. Дори, въпреки усилената кампания на различни структури да ни убеждават в противното, в България също много хора престават да подклаждат големите вериги от магазини за да купуват безсмислени и вредни неща. Което е нещо изключително, защото се нуждаем от нещо повече от материалните неща. Нуждаем се от време, за да използваме всичко научено, време да живеем животите си. Като индивидуални лица или група, ставаме все по-осведомени.

Когато сме осведомени и будни – няма нищо, което да не може да постигнем. Трябва да застанем заедно и продължим по пътя, който градим. Обществото, в което живеем днес не е това, в което би трябвало да живеем. Има нещо невероятно, което се случва и единствено ще става все по-добро. Огромните суми пари под формата на грантове за глупави системни служители не може да промени курса на събитията в полза за корпорациите, политиците, „експертите“ и всичките клонове и подразделения на системните диктатори.

Anony, 10.8.2017




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744034
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031